15. januar 2019. - AIESEC: Priprema za projekat "Pokreni svoju budućnost"

Share


 

U utorak, 15. januara 2019. godine u Omladinskom klubu "Skladište" Fondacije "Danilo Kiš" članovi Međunarodne studentske organizacije AIESEC iz Subotice održali su pripremu za projekat "Pokreni svoju budućnost" sa volonterima iz Kine, Pakistana i Kirgistana.

 

Tokom dva dana priprema razgovarali su o dešavanjima u svetu, u Srbiji  i Subotici, i razmatrali načine kako zajedno mogu da doprinesu promenama nabolje, nakon čega su postavili ciljeve kojima će se rukovoditi u ovom projektu.

Projekat "Pokreni svoju budućnost" podržan je od strane Gradskog veća Subotice, kao i od Fondacije "Danilo Kiš" u okviru programa "Radna soba".

U Omladinskom klubu „Skladište“ članovi studentske organizacije AIESEC u Subotici jednom nedeljno imaju redovne timske sastanke, na kojima rade edukacije o javnom nastupu, radu u timu i liderskim sposobnostima.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od starne studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, ova organizacija pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.