9. maj 2019. - Novinarska radionica Fondacije "Danilo Kiš"

Share


U četvrtak, 9. maja 2019. godine, u Omladinskom klubu „Skladište“ Fondacije „Danilo Kiš“ održan je prvi susret Novinarske radionice Fondacije "Danilo Kiš", koju vodi novinarka Jelena Lemajić iz Subotice.

 

 

Ljubitelji publicističkog stila imaće tokom ove radionice priliku da se upoznaju s različitim oblicima novinarskog izražavanja, razvijaju pisanu i govornu kulturu, oslobode se straha od javnog nastupa i diskutuju o važnim temama sa svojim sugrađanima. Takođe, u saradnji sa subotičkim medijima, članovi redakcije Novinarske radionice imaće priliku da svoje priloge objavljuju u lokalnim medijima.

 

Nakon uvodnog edukativnog dela radionice u planu je osnivanje redakcije, koja će kroz različite vrste medija pratiti kulturne događaje u gradu, posebno one namenjene mladima.

 

Ukoliko želite da postanete član naše redakcije i budete u toku trenutnih dešavanja, pridružite nam se, te prijavite putem elektronske pošte na: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili putem telefona na: 024/ 523-566.

Učešće je besplatno.