KAŽI A: INDIVIDUALNO SAVETOVANJE ZA MLADE

Share


Potrebna ti je motivacija? Ne snalaziš se u obavezama? Imaš loše ocene? Osećaš se potišteno ili ne možeš izaći na kraj sa zahtevima koji su pred tobom? Nerazumevanje u porodici? Narušeni odnosi u školi? Problemi s učenjem? Ljubavni problemi? Izneverena prijateljstva? Problemi u komunikaciji? Nedostatak samopouzdanja? Ne znaš kako dalje? Ili ti je samo potreban razgovor sa nekim i pogled sa strane o onome što ni ne umeš sam/a još da imenuješ?

Promena je moguća. Savetovanje za mlade pomaže da prepoznaš i promeniš stvari koje ne funkcionišu i pruža efikasne alate da se nosiš sa stresom, problemima u vezi, u školi kao i da ponovo pronađeš motivaciju i kreiraš svoj život onako kako želiš.

Savetovanje vodi Marina Balažev, TA praktičarka u superviziji, po principima transakcijske analize. Transakcijska analiza je psihoterapijska škola koja se bavi razumevanjem ljudske prirode ponašanja, razmišljanja i osećanja.

Termin je potrebno zakazati na telefon: 060 025 1255 ili  060 530 9898 ili na mejl: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Savetovanje je besplatno i održava se u u Omladinskom klubu "Skladište" Fondacije "Danilo Kiš".

Video poziv na Individualno savetovanje za mlade: https://www.youtube.com/watch?v=CQWygFXI3vs


Projekat je podržala Fondacija "Danilo Kiš".