Pokreni svoj razred!

Share


Možeš li da pokreneš svoj razred na AKCIJU? Možeš li da smisliš događaj, žurku, akciju, projekciju, performans, izložbu,predavanje, kratki film, pesmu razreda, plesnu koreografiju... i da uključiš što veći broj drugova iz razreda ili još bolje ceo razred? Želiš li da vas kultura spoji u kreativnom činu i da iskusiš druženje tokom organizacije i realizacije tvoje/vaše ideje? Ovo je jedinstvena prilika da sakupiš nezaboravne momente sa drugarima i organizuješ akciju iz snova!

Od oktobra 2017. godine Fondacija “Danilo Kiš” pokreće akciju Pokreni svoj razred! u cilju popularizacije kulture i podsticanja inicijative mladih osnovaca i srednjoškolaca. Cilj akcije je da se što veći broj učenika pokrene, organizuje, umreži i osmisli svoj događaj koji će uz podršku tima Fondacije biti sproveden u Omladinskom klubu “Skladište”.
Zainteresovani učenici se mogu obratiti timu Fondacije putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , putem telefona 024/523-566, a mogu i lično, u Omladinskom klubu “Skladište” (zgrada Jadran, stepenice levo ka Dečjem pozorištu), da predstave svoje ideje.

Čekamo vas!