18. oktobar 2018. Klub putnika: Severna Koreja - Snežana Radojičić

ShareU petak, 19. oktobra u Omladinskom klubu "Skladište" ugostili smo svetsku putnicu, zaraženu nomadskim načinom života, profesorku srpskog jezika i blogerku Snežanu Radojičić.

 

 

Posetioci su imali priliku da prisustvuju putničkoj tribini o putovanju biciklom kroz Severnu Koreju. Snežana je ujedno predstavila i svoju novu knjigu , a svi zainteresovani posetioci, ljubitelji putovanja, imali su priliku od Snežane da saznaju sve što ih interesuje u vezi sa hrabrim putovanjima.

Ulaz je bio slobodan.

 

Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" okuplja svetske putnike i putnice, turiste i avanturiste i one koji to tek treba da postanu. Zanimljive priče sa putovanja, korisni saveti kako putovati lako, brzo i povoljno, inspiracija za neka nova putovanja, razmena iskustva, upoznavanje sa kolegama putnicima...

U Omladinskom klubu "Skladište", na neformalnim okupljanjima "Kluba putnika" razmenjuju se priče i fotografije, saveti i sve korisne i zabavne informacije vezane za nepredvidivi svet putovanja. Održavaju se prezentacije pojedinih zemalja i egzotičnih destinacija, a imate priliku i da se informišete i naučite o kulturama koje vas zanimaju i privlače.