11. decembar 2018. - Klub putnika: Kolumbija

11. decembar 2018. - Klub putnika: Kolumbija

U decembru Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" vodi nas u Kolumbiju nekada najopasnije zemlje na svetu do hit turističke destinacije.

30. novembar 2018. - Razgovor povodom knjige: “Put sunca“ Danijela Čavića

30. novembar 2018. - Razgovor povodom knjige: “Put sunca“ Danijela Čavića

U petak, 30. novembra 2018. godine u Omladinskom klubu “Skladište” Fondacije “Danilo Kiš” predstavljena je knjiga pesama “Put sunca” Danijela Čavića, mladog pesnika iz Subotice, u izdanju Izdavačke kuće „Orfeus“ iz Novog Sada, u biblioteci „Dela“. Izdavanje je podržala Fondacija “Danilo Kiš”.

28. novembar 2018. - Članovi Kiš teatra na svečanosti povodom završetka pro…

28. novembar 2018. - Članovi Kiš teatra na svečanosti povodom završetka projekta  „Oni dolaze“

U Velikoj većnici Gradske kuće, u sredu 28. novembra 2018. godine je održana završna svečanost projekta „Oni dolaze“, koji je pre dve godine pokrenuo sajt subotica. com pod pokroviteljstvom Grada Subotica.

23. novembar 2018. - Tribina: Filozofija i mladi

23. novembar 2018. - Tribina: Filozofija i  mladi

U Omladinskom klubu "Skladište" Fondacije "Danilo Kiš", u petak, 23. novembra 2018. godine,održana je tribina na temu: "Filozofija i mladi".

Objava rezultata literarnog konkursa “Rani jadi” Fondacije za omladinsku ku…

Objava rezultata literarnog konkursa “Rani jadi” Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo ,,Danilo Kiš”

Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš” raspisala je literarni konkurs pod nazivom “Rani jadi”.  Cilj projekta bio je da probudi misao mladih o važnosti govorne i pisane reči, koje oslobađaju mladog čoveka “ranih jada”, te ga na taj način i štite. Otkriti svoje probleme nekome ko želi da te sluša je blagotvorno za...

17. novembar 2018 - Vikend mentalnog zdravlja

17. novembar 2018 - Vikend mentalnog zdravlja

Ciklus besplatnih predavanja i radionica o mentalnom zdravlju u Omladinskom klubu “Skladište” otvarili smo 17. novembra 2018. godine programom “Vikend mentalnog zdravlja” koji Centar za lični razvoj “Spektrum” organizuje u saradnji sa Fondacijom “Danilo Kiš”.

6. novembar 2018. Klub putnika: Camino De Santiago

6. novembar 2018. Klub putnika: Camino De Santiago

U novembru Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" odveo nas je u Španiju na čuveni Put za Santijago. Ova hodočasnička ruta je puna neverovatne prirode, bogate kulture i putnika sa svih strana sveta. Naš sugrađanin Nemanja Mutić nam je uz fotografije i priču dočarao svoje iskustvo, kada je sa rancem na leđima prepešačio preko 800 kilometara....

25.-29.10. 2018. FESTIVAL HRIZANTEMA- PREMIJERA RIKATAKA TOUR

25.-29.10. 2018. FESTIVAL HRIZANTEMA- PREMIJERA RIKATAKA TOUR

  U sklopu 6. Međunarodnog festivala fantasy & horror filma „Hrizantema“ u petak, 26. oktobra 2018. godine u Pozorištu „Kostolanji Deže“ u Subotici sa početkom u 20 sati održana je premijera novog projekta grupe Alice in WonderBand "Rikataka Tur", koncerta sa pozorišnim elementima. Koncert su organizovali Art bioskop "Aleksandar Lifka" i Fondacija „Danilo Kiš“ iz Subotice. ...

18. oktobar 2018. Klub putnika: Severna Koreja - Snežana Radojičić

18. oktobar 2018. Klub putnika: Severna Koreja - Snežana Radojičić

U petak, 19. oktobra u Omladinskom klubu "Skladište" ugostili smo svetsku putnicu, zaraženu nomadskim načinom života, profesorku srpskog jezika i blogerku Snežanu Radojičić.    

16. oktobar 2018. - Promocija knjige „Kako predavati filozofiju u srednjoj…

16. oktobar 2018.  - Promocija knjige „Kako predavati filozofiju u srednjoj školi?“

U Gimnaziji „Svetozar Marković“ u Subotici, u utorak 16. oktobra 2018. godine, održana je promocija knjige „Kako predavati filozofiju u srednjoj školi?“ autora profesora Dragana Krstića. Ova knjiga namenjena je nastavnicima filozofije u srednjim školama, ali i učenicima  i studentima filozofije, kao ispomoć u pogledu savladavanja nastavnih sadržaja koja su za takvu nastavu i predviđeni, ali...

16.10.2018. Predstava "Sudbine u magli"

 16.10.2018. Predstava

Učenici i profesori Srpske gimnazije "Nikola Tesla" iz Budimpešte, članovi dramsko pozorišne radionice "Suncokret", odigrali su 16. oktobra 2018. god. na sceni Dečjeg pozorišta predstavu "Sudbine u magli", rađenu po motivima romana "Voz savesti" Dragomira Dujmova, srpskog pisca iz Mađarske i profesora srpskog jezika i književnosti.  

15.10.2018. - 29 godina od smrti Danila Kiša

15.10.2018. - 29 godina od smrti Danila Kiša

  Na današnji  dan, pre 29 godina, umro je čovek koji je bio ponos našeg grada, stub naše kulture - Danilo Kiš, pisac, dopisni član SANU-a, čudotvorac... Za njim su ostala brojna dela koja svedoče o njegovom postojanju, veličaju ljudsku misao i nagone nas da se vraćamo umetnosti.

4. oktobar 2018. - Dan demokratske kulture

4. oktobar 2018. - Dan demokratske kulture

U organizaciji OŠ „Matko Vuković“ i uz podršku Ministarstva prosvete i Saveta Evrope, po četvrti put u Subotici je održan „Dan demokratske kulture“, koji je okupio više od dvesta učesnika.  

A Danilo Kiš Ifjúsági és Kulturális Alapítvány Korai szenvedések elnevezésű…

A Danilo Kiš Ifjúsági és Kulturális Alapítvány Korai szenvedések elnevezésű irodalmi pályázata

  A Danilo Kiš Ifjúsági és Kulturális Alapítvány Korai szenvedések címmel irodalmi pályázatot hirdet 15−30 éves fiatalok számára.  

Literarni konkurs “Rani jadi”

Literarni konkurs “Rani jadi”

  Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš” raspisuje literarni konkurs pod nazivom “Rani jadi”. Konkurs je namenjen mladima od 15 do 30 godina.    

szeptember 29. Felvételi a Danilo Kis Színházi Műhelybe

szeptember 29. Felvételi a Danilo Kis Színházi Műhelybe

A Danilo Kis Alapítvány Színházi MűhelyeFELVÉTELIThirdet a 2018-2019-es tanévre. A felvételi 2018. szeptember 29.-én (szombaton) 10.00 órakor lesz a Raktár nevű helyiségben(a Gyermekszínházhoz vezető lépcsőn a félemeleten jobbról)  

30. avgust 2018. - Predstava: "Nasmejani snovi"

30. avgust 2018. - Predstava:

Članovi amaterskog pozorišta „Janićije Popović“ iz Gračanice, u četvrtak 30. avgusta 2018. godine, izveli su premijerno u okviru proslave Dana grada Subotice predstavu „Nasmejani snovi“ po tekstu, scenariju i režiji  Boška Boškova. Muziku za predstavu je komponova Pavle Zvekić.  

Kiš teatar: predstava "Ogledalo"

Kiš teatar: predstava

Kiš teatar na srpskom jeziku u organizaciji Fondacije "Danilo Kiš", odigrao je predstavu "Ogledalo" u petak, 31.avgusta 2018. godine sa početkom u 19:30 h u Dečjem pozorištu   Predstava OGLEDALO je rađena po motivima popularne serije CRNO OGLEDALO koja govori o otuđenosti modernog čoveka. Na koji način tehnologija utiče na naš život? U ovoj predstavi...

12. avgust 2018. Dan mladih - performans “A sada pred vama”

12. avgust 2018. Dan mladih - performans “A sada pred vama”

  U obeležavanju međunarodnog Dana mladih u nedelju 12. avgusta 2018. u parku na Prozivki učestvovali su i mladi polaznici Književnog kluba Fondacije “Danilo Kiš”.    

AIESEC - "Globalno selo"

AIESEC  -

U prostorijama Omladinskog kluba “Skladište” u subotu 4. avgusta  2018. godine, održan je internacionalni projekat studentske organizacije Aiesec “Globalno selo”.    

Kreativne radionice „Oseti – o njima vredi raspravljati “ i „Ukusi – o ukus…

Kreativne radionice „Oseti – o njima vredi raspravljati “ i „Ukusi – o ukusima ne vredi raspravljati“

Učenici osnovnih škola „Ivan Goran Kovačić“ i „Sonja Marinković“ tokom jula su režirali emisije na teme: „Oseti - o njima vredi raspravljati“ i „Ukusi - o ukusima ne vredi raspravljati“.    

Likovna radionica na Summer3p festivalu

Likovna radionica na Summer3p festivalu

Fondacija "Danilo Kiš" je i ove godine, kao i prethodnih, podržala Likovnu radionicu koja se održala od 19. do 22. jula, u sklopu festivala "Summer3p", koji se tradicionalno održava na lokaciji termalnih bazena i muškog štranda na obali jezera Palić.  

16. jun 2018. Proslava 4. rođendana Urlika

16. jun 2018. Proslava 4. rođendana Urlika

U Omladinskom klubu "Skladište", u subotu 16. juna 2018. godine, Urlik je obeležio svoj 4. rođendan. Na repertoaru se i te večeri, kao i na prethodnim Urlikovim događanjima, našlo umetnosti za svačiji ukus. Preko spleta fotografija, stihova i proze, kroz čarobne svetove različitih muzičkih žanrova uvodili su nas neki novi, ali i neki već nama dobro poznati autori....

június 12-én Kosztolányi Dezső: Alakok - városházi performance

 június 12-én Kosztolányi Dezső: Alakok - városházi performance

A performance a Szabadkai Városháza előtt a szökőkútnál kezdődik és a városháza nagytermében fejeződik. Kosztolányi Dezső vezeti Önöket, és mutatja be a kor embertípusait. Megismerjük a Bácskai Hírlapon keresztül a napi történéseket, Kosztolányi emlékhely beszámolók és egy rövid koncerttel a végén a nagyteremben zárjuk az 55 perces sétánkat. Bemutató: 2018. június 12-én, kedden, 19.00 órakor ...

9. i 11. jun 2018. Pretpremijera i premijera predstave "Ogledalo" Kiš tatr…

9. i 11.  jun 2018. Pretpremijera i premijera predstave

Nakon osam meseci rada mladi glumci, koji se dva puta nedeljno okupljali na pozorišnoj radionici Kiš teatra na srpskom jeziku u organizaciji Fondacije "Danilo Kiš",  izveli su Pretpremijeru predstave "Ogledalo" u subotu, 9. juna 2018. godine sa početkom u 20 h u svojoj glumačkoj učionici u Omladinskom klubu "Skladište". Premijera predstave "Ogledalo" bila je...

5. jun Predavanje: Upoznaj AIESEC

5. jun Predavanje: Upoznaj AIESEC

U Omladinskom klubu "Skladište", uutorak 5. juna 2018. godine, članovi studentske organizacije AIESEC u Subotici, organizovali su predavanjeo najvećoj  studentskoj organizaciji.

5. jun Srbija u ritmu Evrope - generalna proba

5. jun Srbija u ritmu Evrope - generalna proba

Prostorije Omladinskog kluba "Skladište", u utorak 5. juna 2018. godine, korištene su za generalnu probu takmičarki koje će predstavljati naš grad na ovogodišnjem takmičenju "Srbija u ritmu Evrope" koje će biti održano u Nišu.

2. jun 2018. Vikend mentalnog zdravlja

2. jun 2018. Vikend mentalnog zdravlja

U subotu, 2. juna 2018. godine u Omladinskom klubu "Skladište" održan je još jedan Vikend mentalnog zdravlja.    

25. MAJ 2018. TRINAESTI ROĐENDAN FONDACIJE - SUSRET S PISCEM

25. MAJ 2018. TRINAESTI ROĐENDAN FONDACIJE - SUSRET S PISCEM

Povodom 13. rođendana Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš“, u petak 25. maja 2018. godine organizovan je susret s piscem Brankom Trifunović, autorkom romana  za mlade „Ja, Aleksija“ koji je osvojio prvo mesto u akciji „Čitalački maraton“  

17. maj 2018. Tribina “Pokreni se – za sebe”

17. maj 2018. Tribina “Pokreni se – za sebe”

U Omladinskom klubu “Skladište” u četvrtak 17. maja 2018. godine održana je tribina “Pokreni se – za sebe” na kojoj su o prevenciji, lečenju  ali i uzrocima gojaznosti govorili dr Snežana Lešević iz Instituta “Čigota” Zlatibor, dr Karolina Berenji, specijalista higijene iz Zavoda za javno zdravlje Subotica, Karolina Vereš, psiholog i Marijana Vasiljević pedagog. ...

12.05.2018. Republičko takmičenje u pružanju prve pomoći

12.05.2018. Republičko takmičenje u pružanju prve pomoći

U subotu, 12. maja 2018. godine u Subotici je održano XIX Republičko takmičenje medicinskih škola u pružanju prve pomoći.    

URLIK-Film „Ako je rak, nije lav”

URLIK-Film „Ako je rak, nije lav”

Grupa za razvoj aktivizma „Urlik“  u saradnji sa Fondacijom za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš“, organizovala je u subotu 12. maja 2018. godine u Omladinskom klubu „Skladište“  projekciju  filma Evgenije Tamnavac „Ako je rak, nije lav“.    

11. maj 2018. Da i Re, Telo kao instrument

11. maj 2018. Da i Re, Telo kao instrument

U organizaciji Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš” i Art bioskopa “Aleksandar Lifka” u petak 11. maja, u Art bioskopu “Aleksandar Lifka”, za učenike petih i sedmih razreda OŠ “Matko Vuković” odigrana je predstava Da i Re,Telo kao instrument,  umetnički performans grupe Alice in WonderBand.    

07. maj 2018. AIESEC-Global Volunteer

07. maj 2018. AIESEC-Global Volunteer

U Omladinskom klubu “Skladište” Fondacije “Danilo Kiš”, u ponedeljak 7. maja 2018. godine održana je prezentacija programa Global Volunteer omladinske organizacije AIESEC.    

Javni čas – “Kiš teatar”

Javni čas – “Kiš teatar”

Polaznici pozorišne radionice „Kiš teatra“ na mađarskom jeziku, održali su u Omladinskom klubu „Skladište“ u utorak 10. aprila 2018. godine Javni čas.    

Klub putnika: Transsibirskom železnicom kroz Aziju

Klub putnika: Transsibirskom železnicom kroz Aziju

U sredu 11. aprila Omladniski klub "Skladište" je vrlo brzo postao premali prostor za sve koji su želeli da čuju zanimljivu pričo o putovanju najvećom železnicom na svetu. Od jednog kraja Azije do drugog, Nemanja Bogdanov je proputovao Rusiju zadivljujućom Transsibirskom železnicom.    

24. mart 2018. - VIKEND MENTALNOG ZDRAVLJA

24. mart 2018. - VIKEND MENTALNOG ZDRAVLJA

U organizaciji Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš" i Centra za lični razvoj Spektrum, u subotu 24. marta 2018. godine u Omladinskom klubu "Skladište" održan je još jedan "Vikend mentalnog zdravlja".

KNJIŽEVNI KLUB 27.3.2018.

KNJIŽEVNI KLUB 27.3.2018.

Prvom susretu Kniževnog kluba, 27. marta, u Omladinskom klubu "Skladište" prisustvao je veliki broj ljubitelja knjige. Klub je namenjen učenicima na prelazu iz osnovne u srednju školu, srednjoškolcima i omladincima. Rad kluba održavaće se jednom mesečno i učešće svakog pojedinca je besplatno.

Obeležavanje Svetskog dana poezije u Gerontološkom centru Subotica

Obeležavanje Svetskog dana poezije u Gerontološkom centru Subotica

Povodom svetskog dana poezije, a u sklopu kulturne kampanje "Pazite na kulturu, kultura pazi na vas", Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš", u sredu 21. marta u Gerontološkom centru Subotica, organizovala je poetsko-muzički program, posvećen stihovima, muzici, glasu i tekstu.    

Predavanje: EX SUO PROPRIO

Predavanje: EX  SUO PROPRIO

  U ponedeljak 26. marta 2018.godine u Omladinskom klubu „Skladište“ Fondacije „Danilo Kiš“ održano је predavanje „ Ex suo proprio - Iz vlastitog bića“.

Klub putnika - Putopis iz Tanzanije

Klub putnika - Putopis iz Tanzanije

U martu Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" odveo nas je u Tanzaniju, zemlju surove istorije, poznate po prodaji robova, neverovatne divlje prirode i bogate kulture. Nemanja Mutić  nam je uz fotografije, video zapise i priču dočarao zemlju lavova, vanile i kokosa. Nemanja nam je otkrio kako je istraživao koralni greben, pričao sa narodom Maasai, obilazio...

Predavanje u OŠ "Matko Vuković" - "Pronađi pisca u sebi"

Predavanje u OŠ

U sklopu kulturne kampanje "Pazite na kulturu, kultura pazi na vas" Fondacije "Danilo Kiš", u OŠ "Matko Vuković" u sredu 28. februara 2018. godine, subotički publicista i pisac Dražen Prćić održao je predavanje pod nazivoma "Pronađi pisca u sebi".  

“Uskladišti svoju ideju” - Predavanje: "Kreni i stići ćeš!"

“Uskladišti svoju ideju” - Predavanje:

  U okviru stalno otvorenog konkursa Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš” pod nazivom “Uskladišti svoju ideju”, u četvrtak 18. januara sa početkom u 20.00 časova u Omladinskom klubu “Skladište” bilo je održano veče motivacije "Kreni i stići ćeš!" subotičkih sportista koji se bave trčanjem i triatlonom.

"Pazite na kulturu, kultura pazi na vas" - obeležavanje godišnjice rođenja …

Povodom obeležavanja godišnjice rođenja poznatog književnika Danila Kiša, a u sklopu kulturne kampanje "Pazite na kulturu, kultura pazi na vas" Fondacije "Danilo Kiš", u četvrtsk 22. februara sa početkom u 13,00 časova, u OŠ "Miroslav Antić" na Paliću, glumci Narodnog pozorišta iz Subotice, Vladimir Grbić i Sonja Moravčić izveli su delove poznate radio-drame "Noć i...

Snimanje promo spota benda "Uptown"

Snimanje promo spota benda

  U okviru projekta "Radna soba" u četvrtak 2. februara 2018. godine članovi subotičkog benda "Uptown" snimali su u Omladinskom klubu "Skladište" promo video spot.

Global Village u Skladištu

Global Village u Skladištu

Internacionalna studentska organizacija AIESEC u saradnji sa Fondacijom "Danilo Kiš",  organizovala je u nedelju 18. februara 2018. godine najveći Global Village u Subotici. Mladi iz 8 zemalja sveta predstavili su svoju kulturu, običaje, hranu, što je bila jedinstvenu priliku da upoznate svet u malom u svom gradu.

24. februar 2018. - VIKEND MENTALNOG ZDRAVLJA

24. februar 2018. - VIKEND MENTALNOG ZDRAVLJA

U okviru saradnje Fondacije Danilo Kiš i Centra za lični razvoj Spektrum u subotu 24. februara 2018. godine u Omladinskom klubu "Skladište" održan je "Vikend mentalnog zdravlja". Teme  su bile  ljubav i partnerski odnosi. Učešće je bilo besplatno 9.30-10.30Pričajmo o psihoterapiji uz kafuOvo je bila prilika da zainteresovani pitaju psihoterapeute  šta ih zanima u vezi sa njihovim radom,...

16. januar, 19.30h - KLUB PUTNIKA: PUTOPISI SA KUBE

16. januar, 19.30h - KLUB PUTNIKA: PUTOPISI SA KUBE

U januaru Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" vodio nas je na Kubu, zemlju zanimljive istorije, sjajne hrane, neverovatne prirode i bogate kulture. Nemanja Mutić nam je uz fotografije, video zapise i priču dočaratio zemlju ruma, tompusa i salse. Nemanja nam je otkrio kako je istraživao planinski regione, uživao na plažama Kariba, obilazio najiteresantnije delove Havane,...

18. decembar, 18h - Javni čas radionice Kiš teatar na mađarskom jeziku

18. decembar, 18h - Javni čas radionice Kiš teatar na mađarskom jeziku

Fondacija "Danilo Kiš" organizuje  Javni čas radionice Kiš teatar na mađarskom jeziku koju vodi glumac Dečjeg pozorišta Bela Kalo. Polaznici se okupljaju dva puta nedeljno u prostorijama Omladinskog kluba “Skladište” i tu nastaju predstave koje se igraju u okviru redovnog programa Fondacije.

10.11 - 10.12. IZLOŽBA I REZULTATI Konkursa na temu "Slučajevi"

10.11 - 10.12. IZLOŽBA I REZULTATI Konkursa na temu

Na Konkursu za nabolji rad u oblasti umetničkog stvaralaštva 2017. godine na temu "Slučajevi", a po inspiraciji na istoimenu zbirku priča ruskog pisca Danila Harmsa, žiri u sastavu: Laslo Antal, likovni umetnik i muzičar, Petar Mitrić, filmski selektor i muzičar, Ivana Marić, likovna umetnica, Ivana Matić, profesorica hrvatskog jezika i književnosti i Borislav Stanić, pesnik...

Pokreni svoj razred!

Pokreni svoj razred!

Možeš li da pokreneš svoj razred na AKCIJU? Možeš li da smisliš događaj, žurku, akciju, projekciju, performans, izložbu,predavanje, kratki film, pesmu razreda, plesnu koreografiju... i da uključiš što veći broj drugova iz razreda ili još bolje ceo razred? Želiš li da vas kultura spoji u kreativnom činu i da iskusiš druženje tokom organizacije i realizacije...

14. novembar, 19:30 - BELDOCS ECHO: IZMEĐU GRANICA

14. novembar, 19:30 - BELDOCS ECHO: IZMEĐU GRANICA

Fondacija “Danilo Kiš” u saradnji sa  Festivalom dokumentarnog filma Beldocs nastavlja projekcije filmova iz selekcije Festivala 2017. godine u okviru ciklusa BELDOCS ECHO.Drugi u nizu filmova koji će biti prikazan u Omladinskom klubu “Skladište” je dokumentarni film “Između granica” u utorak, 14. novembra 2017.godine sa početkom u 19.30 časova.Ulaz je slobodan.

16. novembar, 19.30 - Pokreni svoj razred: Matematička vrlina

16. novembar, 19.30 - Pokreni svoj razred: Matematička vrlina

U četvrtak, 16. novembra u 19.30 u Omladinskom klubu "Skladište" učenici drugog i trećeg razreda Tehničke škole Ivan Sarić predstavili su knjžicu pod nazivom "Matematička vrlina" čiji je autor njihova profesorica matematike Ruža Jeličić. Korice je dizajnirao Dejan Stepanović a izdavač je Fondacija "Danilo Kiš". Kroz prizmu nekoliko mislilaca, umetnika i pisaca (Platon, Džon Stjuart,...

25. novembar, 12h - Radionica TELO KAO INSTRUMENT

25. novembar, 12h - Radionica TELO KAO INSTRUMENT

Body percussion (Telo kao instrument) je umetnost udaranja sopstvenog tela u cilju proizvođenja različitih ritmičkih zvukova.Fondacija “Danilo Kiš” od oktobra do decembra organizuje radionice pod nazivom “Telo kao instrument” u Omladinskom klubu “Skladište”. Radionice će se održavati jednom mesečno u trajanju od tri sata.  Druga radionica je zakazana za subotu 25. novembar 2017. godine sa...

25-26. novembar - Vikend mentalnog zdravlja u Subotici

25-26. novembar - Vikend mentalnog zdravlja u Subotici

Fondacija “Danilo Kiš” u saradnji sa psihoterapeutima, savetnicima i edukantima psihoterapije Centra za lični razvoj Spektrum 25. i 26. novembra 2017. godine organizuje vikend posvećen mentalnom zdravlju. U novembru smo obeležili Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama kroz različita predavanja o porodici.

26. Novembar, 19.30h - KIŠ TEATAR: "PROSLAVA"

26. Novembar, 19.30h - KIŠ TEATAR:

Predstava "Proslava" Pozorišne radionice Kiš teatra na srpskom jeziku Fondacije „Danilo Kiš”, nastala je u sezoni 2016/2017 godine. U predstavi igraju polaznici radionice koju vodi Vladimir Grbić, glumac Narodnog pozorišta Subotice.