SUMMER YOUTH CAMP

Share


Kamp engleskog jezika i ekologije održava se po treći put, u organizaciji Plave planete i "Helen Doron" škole engleskog jezika uz podršku Grada Subotice i koprodukciju Fondacije za omladinsku kuluru i stvaralaštvo "Danilo Kiš", na Majkinom salašu od 17. jula do 27. avgusta 2013. godine. Učesnici kampa su mladi od 15 do 18 godina.
Mladi će kroz intenzivne kurseve engleskog jezika i uz druženje sa simpaticnim dečkom Polom Vordom obići čitav svet, učiti o dalekom zemljama i njihovim glavnim gradovima, kulturi i običajima.

Pored toga upoznaće se sa osnovama ekologije, reciklaže, uštede energije, vodama i ugroženim životinjskim vrstama. Uz puno zabave čekaju ih časovi karatea i aikida, jahanje ponija, golf, takmičarske i društvene igre, igre spretnosti i još mnogo iznenađenja.
Danas u eri kompjutera i video igrica mladi su zaboravili da se igraju, da i bez kupljene igračke mogu sjajno da se zabave, da se takmiče, nadmudruju, razviju brzo i logičko razmišljanje.
Ovim projektom se obezbeđuje da mladi letnji raspust provedu što kvalitetnije, u prirodi divnog okruženja Majkinog salaša gde se, osim malenog jezera, nalazi i igralište sa trambolinom, ljuljaškama, tornjem za penjanje i golf teren.
Mladi su u kampu svakog radnog dana od 9h do 17h. Pored nastave i zabavnih aktivnosti obezbeđen je i prevoz iz centra grada do salaša i nazad, užina, kompletan ručak i sav potreban materijal za rad i zabavu.
Za sve one koji vole engleski jezik, koji vole da se takmiče i sklapaju nova prijateljstva sa vršnjacima kamp je pravo mesto da kombinujući lepo i korisno provedu svoj letnji raspust.
Cena jedne smene je 3000,00 dinara. Prijave za kamp i sve dodatne informacije mogu da se dobiju na telefon 060 50 10 510.