Radionica “Progovori jezikom tišine”

Share


Nakon uspešno završenog prvog ciklusa radionica “Progovori jezikom tišine” Fondacija “Danilo Kiš” nastavlja saradnju sa Školskim centrom “Dositej Obradović” iz Subotice i ponovo poziva mlade ljude željne znanja da se prijave i započnu putovanje u svet znakovnog jezika.
Ako si se ikada zapitao/la kako je živeti u tišini ili kako izgleda dan mladog čoveka koji ne može da sluša omiljeni bend na koncertu ili da uživa u potpunoj čaroliji pozorišta ili filma, onda je ovo radionica na kojoj ćeš uspeti da upoznaš jedan sasvim novi svet!
Dopusti sebi da naučiš i otkriješ nešto novo!

Radionice će se održavati jednom nedeljno u Omladinskom klubu “Skladište” a  stručni tim Školskog centra “Dositej Obradović” će voditi radionice.

Drugi ciklus od osam radionica trajaće tokom marta i aprila i omogućiće polaznicima da izuzev druženja, nauče osnovne komunikacione fraze i izraze, dvoručnu azbuku (članove bliže porodice, brojeve). Znakove će učiti imitacijom pokreta, pomoću pesama.

Drugi ciklus radionica će biti organizovan za mlade od petnaest do trideset godina.

Učešće je besplatno, ali je neophodna prijava putem mejla: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli   ili telefona na broj: 024/523-566.

{webgallery}