25. april, 19.30 - BELDOCS ECHO: VOLI VAS VAŠA SEXYMAJA

Share


Fondacija ÔÇťDanilo Ki┼íÔÇŁ u saradnji sa Festivalom dokumentarnog filma "Beldocs" organizuje projekcije filmova iz selekcije ovog festivala 2016. godine.

Tre─çi u ciklusu filmova koji ─çe biti prikazan je "Voli vas va┼ía Sexymaja" koji ─çe ljubitelji dokumentarnog filma mo─çi da pogledaju u Omladinskom klubu "Skladi┼íte" u utorak, 25. aprila 2017. godine sa po─Źetkom u 19.30 sati.

Ulaz je slobodan.

U leto 2005. godine na doma─çim dru┼ítvenim mre┼żama pojavila se senzacija u vidu bloga pod naslovom ÔÇťMaja u javnoj ku─çiÔÇŁ. Autorka ovog bloga ─Źiji je nadimak bio ÔÇťsexymajaÔÇŁ predstavila se kao devojka iz Beograda koja se tek upustila u vode prostitucije. Ona je vrlo brzo postala jedan od najpopularnih likova na mre┼żi, zabavljaju─çi brojnu ─Źitala─Źku publiku duhovitim i provokativnim opisima klijenata sa kojima se sretala. Ipak, posle njenog tajanstvenog nestanka sa scene pojavile su se sumnje u pravi identitet ove osobe. Blog zajednica upire prstom na pisca iz senke, koji je navodno bio odgovoran za ─Źitavu ujdurmu. On to i priznaje, ali bez mnogo oklevanja upu─çuje nas na svoju inspiraciju ÔÇô devojku koja je sve to zaista pro┼żivela.

Re┼żija: Ivan Mandi─ç
Producent: Ivan Mandi─ç
Monta┼ża: Vladimir Radovanovi─ç
Direktor fotografije: Dalibor Tonkovi─ç
Dizajn zvuka: Bojan Paliku─ça

https://youtu.be/6QNIurzjTIo