9. maj 2019. - Novinarska radionica Fondacije "Danilo Kiš"

Share


U četvrtak, 9. maja 2019. godine, sa početkom u 19.30 u Omladinskom klubu „Skladište“ Fondacije „Danilo Kiš“ biće održan susret Novinarske radionice Fondacije "Danilo Kiš", koju vodi novinarka Jelena Lemajić iz Subotice.

 

 

 

Ljubitelji publicističkog stila imali su priliku da se upoznaju s različitim oblicima novinarskog izražavanja, razvijaju pisanu i govornu kulturu, oslobode se straha od javnog nastupa i diskutuju o važnim temama sa svojim sugrađanima.

 

Takođe, u saradnji sa subotičkim medijima, članovi redakcije Novinarske radionice imaće priliku da svoje priloge objavljuju u lokalnim medijima.

 

Nakon uvodnog edukativnog dela radionice u planu je osnivanje redakcije, koja će kroz različite vrste medija pratiti kulturne događaje u gradu, posebno one namenjene mladima.

 

Ukoliko želite da postanete član naše redakcije i budete u toku trenutnih dešavanja, pridružite nam se, te prijavite putem elektronske pošte na: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili putem telefona na: 024/ 523-566.

 

Učešće je besplatno.