13. oktobar, 10.00 - 18.00 VOLONTERI ORGANIZUJU JESENJI - ART KVART 3

Share


Veseli i vredni članovi Volonterskog kultur kluba Fondacije „Danilo Kiš“ organizovali su još jedno šareno druženje u okviru prodajne izložbe Art kvART 3 koje se održalo ispred zgrade bivšeg bioskopa Jadran, u subotu, 13. oktobra, od 10 do 18 časova. 
Ovaj, treći po redu, jesenji - Art kvART 3 zamišljen je kao simpatičan, veseo i šarolik art piknik na kome su kreativci mogli da izlože svoje radove, da se druže, a i zarade.  Kvart je ponovo oživljen raznolikom ponudom unikatnih predmeta: nakita, ukrasnih kutija, slika, fotografija, odevnih predmeta, torbi...

Uz prijatnu muziku i čaj, posetioci su mogli da uživaju u kreativnom okupljanju, da se upoznaju sa najnovijom ponudom rukotvorina i postanu vlasnici nekog novog, interesantnog i jedinstvenog umetničkog predmeta. 
Kvart se realizuje na inicijativu volonterki Ivane Perić i Smiljke Tice, a uz podršku članova Volonterskog kultur kluba Fondacije  “Danilo Kiš”.
Kontakt sa organizatorima možete ostvariti i putem fejsbuk profila Art Kvarta: www.facebook.com/art.kvart.1.  Učešće je besplatno.