TOP 5

Share


Rok za prijave na Konkurs je produžen do 15. jula!

Studiraš na nekoj od umetničkih akademija u zemlji ili inostranstvu? Prijavi se na konkurs Fondacije “Danilo Kiš” - “Top 5”!
Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš” od 1. juna 2013. godine raspisuje Konkurs za stipendiranje studenata osnovnih studija na umetničkim akademijama “TOP 5” za školsku 2013/2014 godinu.
Konkurs je osmišljen sa ciljem da se podrži umetnički profesionalizam u našem gradu, doprinese obogaćivanju i osvežavanju ljudskih resursa u oblasti kulture, kao i podizanju kvaliteta kulturnih i umetničkih programa u Gradu Subotici.

PRIJAVNI FORMULAR

Pet najboljih studenata umetničkih akademija sa teritorije Grada Subotice dobijaće putem konkursa mesečnu stipendiju u iznosu od 9.200 dinara. Stipendiranje će trajati deset meseci, od septembra 2013. do juna 2014. godine.
Po završetku stipendiranja odabrani studenti će biti u prilici da se predstave subotičkoj publici studentskom vežbom ili delom koje je pripremljeno isključivo u tu svrhu. Na taj će način ovih pet glasnika novog kulturnog talasa upoznati stručnu, ali i širu publiku, sa svojim kvalitetima i potencijalima!
Pravo na učešće imaju studenti sa teritorije Grada Subotice koji studiraju na umetničkim akademijama u zemlji, kao i u inostranstvu.
Uz popunjen prijavni formular potrebno je poslati i fotokopiju indeksa kojim se potvrđuje prosečna ocena tokom dosadašnjih studija. Rangiranje će se vršiti na osnovu prosečne ocene kandidata i dosadašnjeg umetničkog rada.
Dosadašnji dobitnici stipendije nemaju pravo ponovnog učešća na konkursu.
Prijave slati na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .
Više informacija na: 024/ 523-566!

Čekamo vaše prijave!