Share


Download album: RAJAHMAN - ...još po jednu

AlbumPromocija albuma "...još po jednu" održala se 18. decembra 2009. godine, u Baš kući, sa početkom u 22 časa. Nastupili su DZAMKS, Young Outlaws i Rajahman.

Kompletan album RAJAHMAN - ... još po jednu možete naći u sekciji - Download.

FOKUS Fondacija izdavač je ovog prvog samostalnog albuma najpoznatijeg subotičkog hip-hopera RAJAHMAN-a, jednog od začetnika i najistaknutijeg predstavnika ovog muzičkog pravca u Subotici i šire!

http://www.myspace.com/rajahmanemsi

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


Snimanje, produkciju i postprodukciju pesama uradio je Bojan Ćosić u studiju “Farm Haos”. Album je sniman u periodu od februara do maja 2009. godine, osim pesama “Iz mraka”, i “Muzička gerila” koje su snimljene 2006. godine, negde u blokovima Novog Beograda, “Pad malog carstva”, snimana je 2003. godine u kućnoj produkciji Edvarda Halasa, i “Vatikan gori”, snimljene 2006. godine u studiju “Farm Haos”. Dizajn omota osmislio je Sh1. Album sadrži dvadeset i dve pesme, a neka od imena sa kojima je Mihajlo Stajić - Rajahman sarađivao su Sajsi, Džo, Balans, Flash...

Rajahman je poznat i po debitovanju u filmu "33. dan" Andreja Boke, koji je osvojio prvu nagradu na "New York International Independent Film and Video Festival"-u.


Komentari  

 
+1 #1 06-11-2009 00:40
Jedva cekam
Citiraj
 
 
+1 #2 11-11-2009 16:08
Bravo, Stajo!
Jedva cekamo!
Citiraj