Share


IX Festival ljubavi i vina

Na Festivalu ljubavi i vina, u Velikoj većnici Gradske kuće na Dan Svetog Valentina i Svetog Trifuna, publika je imala priliku da dva sata uživa i slavi praznik ljubavi i vina.

Generalni pokrovitelj ovog Festivala je FOKUS Fondacija.

FOKUS Fondacija je i ove godine starijim sugrađanima poklonila mali koncert i posetu Gerontološkom centru zvezde Festivala ljubavi i vina. Prošle godine to je bio Đorđe Marjanović, dok je ove godine pred prepunom salom nastupio Leo Martin, izazvavši veliko oduševljenje i simpatije posetilaca i štićenika Centra.
Pozdravivši gosta prisutnima se prvo obratio direktor Gerontološkog centra mr Nenad Ivanišević, zatim mr Branislav Filipović, ispred FOKUS Fondacije, da bi na kraju predali reč slavnom Leu Martinu. Publika je pevajući sa gostom i tapšući uz melodije, nagradila ovaj skromni gest, poklon koncert Lea Martina i FOKUS Fondacije.


Na devetom, tradicionalnom Festivalu kao i prethodnih godina nastupili su: Vitezovi viteškog reda "Arena Zabatkiensis", Festivalski orkestar i hor, poznati subotički kantautori, operski pevači i mladi izvođači. Zvezda večeri bio je poznati estradni umetnik Leo Martin kao i drugi gosti (Ivan Plavšić i Andrijana, Beograd; Marko Rodić, Novi Sad; "Stiski kvartet", Sežana/Slovenija; pijanistkinja Ana Domanovac, Osijek/Hrvatska) kao i gosti iz Mađarske, Bosne i Hercegovine, Rusije...