Share


P.R.D.akšn Resurrection

Metal Resurrection svirka, sledeća u nizu u organizaciji P.R.D.akšn-a, održala se 02.aprila 2010. u 21h u Klubu Mladost u Subotici. Nastupala su tri metal benda različitih pravaca: Obscured (death-black metal), HellMade (metal) i PutridBlood (thrash/hardcore/black metal).

FOKUS Fondacija je jedan od pokrovitelja koncerata u organizaciji P.R.D.akšn-a.

 

 

 

Obscured su na sceni od 2003, izdali su dva demo snimka i jedan EP pod nazivom "When Darkness Comes". Download >http://deathmetalinvasion.blogspot.com/search?q=obscured . Svirali su na Exit-u 2009.godine.


HellMade i PutridBlood su mlađi bendovi, nastali krajem 2007. i početkom 2008.godine, ali energijom i sjajnim zvukom pariraju svakom starijem bendu. Hellmade je snimio demo pod nazivom "Amongst Fire", koji možete downloadovati ovde > http://www.sendspace.com/file/um8d7f . Nakon samo tri javna nastupa je osvojio 1.mesto na Gitarijadi u Kuli u takmičarskom delu.

Putrid Blood je snimio demo "Fire At Will" u studiju "Piknik" u Novom Sadu, a možete ga downlodovati ovde >http://www.mediafire.com/?ogmgu3muzyw . Izabran je za demo bend decembra meseca 2009. na Banja Luka Rock Open Air sajtu, čime stiče pravo ulaska u finalni izbor za nastup na tom velikom festivalu.