Share


Metalcore 14

P.R.D.akšn reprezents Metalcore 14!

U klubu Mladost u 21h, 14.maja 2010. nastupili su bendovi: INSANE iz Budimpešte, CONVICTION iz Novog Sada i VAULT OF PAIN iz Novog Sada.

FOKUS Fondacija je jedan od pokrovitelja koncerata u organizaciji P.R.D.akšn-a.

Foto: Miloš Milenković


INSANE (Budimpešta)

Bend koji postoji od 1998.godine i delio je scenu sa Soulfly, Ill Nino, Pro-Pain, Napalm Death, Anathema, Diecast, 4LYN, Deep Insight, Ektomorf, D.R.I. Svirali su u Austriji, Belorusiji, Belgiji, Hrvatskoj, Ceškoj, Nemackoj, Engleskoj, Estoniji, Finskoj, Francuskoj, Grckoj, Litvaniji, Holandiji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Slovackoj, Sloveniji kao i u Srbiji.

Detaljnu biografiju možete naci na njihovom myspace profilu www.myspace.com/bandinsane

http://www.youtube.com/watch?v=EGzkfB0zD9Y&feature=relatedCONVICTION (Novi sad)

www.myspace.com/convictionns

Conviction je metalcore bend iz Novog Sada koji se oformio 2006.godine. EP pod nazivom ''Abandoned Hope'' možete downloadovati uz pomoc linka http://rapidshare.com/files/215665436/conviction_abandoned_hope.rar

Recenzija na NBOM blogu http://nbom.bloger.hr/post/recenzija-conviction--abandoned-hope/1512097.aspxVAULT OF PAIN (Novi Sad)

www.myspace.com/vaultofpain

Oformili su se krajem 2007. a bend se u postavi menjao do 2009.godine. Februara 2008. snimaju " It's Your Life" a sredinom 2009.godine "Devastation of Humanity EP" u Positive Family Studiju.Upad 200 dinara.