Share


MEDIJALA poziva nove članove

Časopis

Likovna radionica „Medijala“  poziva nove članove da se priključe stvaranju novih autorskih dela. 
Ova radionica već 13 godina okuplja mlade ljude oko zajedničkih umetničkih akcija i projekata poput „Jer čovek je stvorenje s maskom…“, „O zmajevima i ljudima“, „Mozaik je među nama“, „Pakovanje - Nojeva barka“, „Mimesis“...

Edukativni program radionice se zasniva na nekoliko posebnih tematskih celina koje su prilagođene uzrastu i interesovanju učesnika. 

 

 

Tokom tromesečnog rada učesnici će imati interaktivni odnos sa instruktorima i ostalim radioničarima. Svaka interakcija predstavlja različite izazove i mogućnosti, zahtevajući od učesnika da razviju široku paletu veština, od tradicionalnog crtanja i mešanja boja do eksperimentalnih formi i timskog rada. 

Zbog specifičnosti rada u ateljeu predviđeno je da rad u radionici traje četiri sata jednom sedmično. Rad u kontinuitetu pruža mogućnost da učenici radionice dovrše započete radove ili da bez žurbe promišljaju zadate teme... Kreativne radionice su otvorene za sve mlade ljude, srednjoškolce i studente, koji žele da upoznaju svoje mogućnosti i talente, i da ih prikažu i pokažu (prvo sebi!) i drugima.
Voditelj radionice je likovni pedagog i slikar Goran Vuletić. Radionice se održavaju jednom nedeljno u ateljeu Umetničke radionice „Medijala“ na adresi Adolfa Singera 19, 24000 Subotica.
Radionice su besplatne i odvijaju se na srpskom i mađarskom jeziku.
Po završetku ciklusa organizuje se izložba radova polaznika radionice.

Pokrovitelj ove radionice je FOKUS Fondacija a učešće u radionici je besplatno.

Prijavite se na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili 024/523566.
Više o Medijali možete videti na sajtu: www.medijala.com