Share


STRAIGHT JACKIN U PILANI!

Časopis

P.R.D.akšn i Studio11 Vam priređuju nezaboravni hip-hop koncert 02. aprila 2011.godine u Pilani, u Subotici sa početkom u 21h. Nastupaju dugo očekivani STRAIGHT JACKIN a kao predgrupa subotički SAVE DA HOOD!
Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji: svakog radnog dana u kaficu Kan Kan u Lenjinov Parku, i vikendom u Pilani, po pretprodajnoj ceni od 300 dinara, a na ulazu Pilane na dan koncerta po ceni od 400 dinara. 
Sve informacije i rezervacija ulaznica na tel: 0605015242!
Koncert podržava FOKUS - fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo - Subotica, u okviru promocije Trenchtown festivala.

 

STRAIGHT JACKIN
Jugoslav Petrović, frontmen i osnivač benda Straight Jackin je 1993.godine snimio pesmu SLOBODOWN, koja je postala himna protiv režima tadašnje Srbije.
Godine 1994.godine u Sankt Petersburgu u Rusiji, je zvanično osnovan bend STRAIGHT JACKIN.
Godine 1996. je tamo i snimljen prvi album ULAZ SE OTVARA ČEŠĆE, koji je iste godine objavljen za METROPOLIS RECORDS. (pesme: Straight Gangsterizm, Slobodown, Sin Mafije). Od tada je bend u Srbiji, a 1998. izlazi drugi album JAHRASTAFFARAJ za CITY RECORDS, kontraverzno, ali kultno ostvarenje (pesme: Jahrastaffaraj, Tarmirićmi, Digni ga, Gan, Zes).
Posle šest godina izdavačke pauze, 2004.godine, izlazi treći album 004 za BASSIVITY MUSIC, u novoj postavi, ali sa više gostiju, što je muzički i tekstualno logični nastavak trilogije (pesme: Lopove-Narkomane, Ferdinand, Izvini Jah).
Album pod nazivom GDE DRUZJA? Straight Jackin izdaće za PGP-RTS. Deo albuma je sniman u Rusiji tokom 2008. godine a deo u studijima PGP-RTSa.

Oficijalni myspace profil: www.myspace.com/straightjackinmusic
Facebook profil: www.facebook.com/pages/STRAIGHT-JACKIN/40489827937


SAVE DA HOOD
Save Da Hood, tročlani hip-hop sastav iz Subotice, jedni od pionira subotičke scene.
Sastav čine Save, Rest i Born.
Izvode hardkor-hop od 2003. godine.

Oficijalni myspace profil: www.myspace.com/savedahoodk1
Facebook profil: www.facebook.com/pages/SAVE-DA-HOOD/133241280920