23. jun, 10 - 14h - VOLONTERI ORGANIZUJU Art kvART2!

Share


Letnji Art kvART2 je održan u subotu, 23. juna 2012. od 10 do 14 časova u parku Ferenca Rajhla na inicijativu članica Volonterskog kultur kluba Fondacije “Danilo Kiš” Ivane Perić i Smiljke Tice .  
Na izložbi su izuzev izlagača iz Subotice izlagali i gosti iz Segedina. Svi koji vole lepe i unikatne rukotvorine, bili su dobrodošli na ovaj zanimljiv događaj koji su pružili priliku kreativcima da predstave i prodaju svoje radove: nakit, dekorativne predmete, lampe, slike, fotografije, skulpture, odevne predmete, stripove i sl.

Prodajna izložba Art kvART2 osmišljena je u nameri da podrži inicijativu volonterki Kultur kluba i pruži mogućnost mladim kreativcima da ostvare kontakt sa kupcima unikata, kao i da zainteresovanim Subotičanima pruži priliku da  pronađu za sebe jedinstvene i originalne proizvode koji, nažalost, u savremeno doba, gube u trci sa proizvodima masovne kulture.
Uz limunadu i prijatnu muziku, za čiji su odabir bili zaduženi vredni i raspoloženi volonteri, posetioci su mogli da izaberu nov, interesantan detalj koji će ubuduće krasiti njih ili neki deo prostora koji im je drag.
Volonterke najavljuju i zimski Art kvART3 u koji će biti uključeni kreativci iz zemlje i regiona!


lang=