21. MART 2013. - VKK PREDSTAVLJA: KLUB EKSTREMNIH SPORTOVA “SPARTAK”

Share


U četvrtak, 21. marta 2013. godine sa početkom u 19.30 časova u Omladinskom klubu “Skladište” članovi Kluba ekstremnih sportova “Spartak” iz Subotice održali su predavanje u cilju promovisanja ekstremnih sportova i njihovog značaja za mlade.

Klub ekstremnih sportova “Spartak” broji nešto više od 50 članova i obuhvata discipline skejtbordinga, rolera, BMX-a i mountain bike-a. Članovi kluba redovno učestvuju na svim takmičenjima na teritoriji Srbije i obližnjih država kao što su Mađarska, Makedonija, Hrvatska. Klub 1. marta 2013. godine slavi petogodišnjicu svog postojanja, tokom koga su sa velikim uspehom renovirali postojeći skejt-park u Subotici i uz pomoć sredstava Balkanskog fonda za lokalne inicijative uspeli uz velike napore i da modernizuju skejt-park obogativši ga novim elementima. Članovi Kluba ekstremnih sportova “Spartak” sa pravom su ponosni na infrastrukturu skejt-parka, jer su radove na obnovi iste vršili isključivo članovi kluba i time ličnim primerom doprineli razvoju i popularizaciji ekstremnih sportova u našem gradu.
Tokom predavanja biće prikazani kratki filmovi o tehnikama ekstremnih sportova, a publika će imati priliku i da se izbliza upozna sa opremom koja je neophodna za bavljenje ovim sportovima.
Ulaz na predavanje je slobodan.