21. mart, 19.30 - TRIBINA: BLOG - VIŠE OD DNEVNIKA?

Share


Dok je u svojim počecima blog bio način da se čuje i glas pojedinca, da se razbije jednosmernost medija masovnog komuniciranja, danas se sve više mogu čuti izjave da je blog jedna od veoma dobrih marketinških alatki, te da se posao ne može zamisliti bez dobrog onlajn pozicioniranja, u čemu je blog od velike pomoći.
Šta čini jedan blog uspešnim? Kako se piše blog? Zašto su blogovi popularni? Da li su pouzdani? Kako pokrenuti svoj lični blog? Ko čita blogove? Blog, blogeri i blogovanje u Srbiji?

Učesnici tribine bili su Tatjana Vehovec, poznatija kao Mooshema, www.mooshema.com, glumica i teatrološkinja po obrazovanju, urednica, kopirajterka, konsultantkinja za komunikaciju i društvene medije po zanimanju, Katarina Gaj, www.bloglovin.com/blog/3092321/julija-felajn, profesorica engleskog jezika i književnosti, urednica internet stripa "Avanture Đoleta, Kordelije, Miju i Kaće Gaj" i Zoran Trklja, pesnik i bloger na procedura.net1zen.com. Moderator je bio Boris Čegar, profesor filozofije i engleskog jezika.
Tribina se održala u petak, 21. marta 2014. godine u Omladinskom klubu "Skladište" od 19.30 časova.