24. novembar 2012. - Summer3p - izložba

Share


Povodom deset godina Festivala elektronske muzike “Summer3p”, tokom novembra predstavljen je deo lokalne muzičke podrške Summer3p-u, kao i retrospektivna multimedijalna izložba Festivalu.

Fondacija "Danilo Kiš" je suorganizator ovog festivala.

Summer3p festival je do sada posetilo oko 80.000 ljudi. Na manifestaciji „European Festival Awards 2009“ u Londonu Summer3p se našao među prvih deset (od ukupno 20.000) festivala u kategoriji „Best Festival Photo“, a 2012. godine „The Guardian Festival Guide“ uvrstio ga je među najslikovitije evropske festivale. Organizatori su Anti Shund Corporation Education 4 da Nation i Fondacija "Danilo Kiš".

Ekipa Summer3p-a će u toku četiri festivalska dana, kao i na celovečernjoj zabavi u klubu “The Code”, predstaviti subotičkoj publici različite pravce i stilove elektronske muzike,

SUMMER3P FESTIVAL PARTY
Subota, 17. novembar 2012, od 22h, Klub „The Code“
Jedini klub u gradu koji neguje elektronski zvuk „The Code“ predstaviće deo subotičke podrške Summer3p festivalu koju čine: DFNDR (Speed Progress, Atonal), Ascaloon (Progressive Passion, iFACE), Needle (The Code Crew), Bugsy (Sominimal).

RETROSPEKTIVNA MULTIMEDIJALNA IZLOŽBA SUMMER3P FESTIVALA
Subota, 24.novembar 2012, od 21h, Omladinski klub “Skladište”
U galeriji Omladinskog kluba „Skladište“ je postavljena multimedijalna retrospektivna izložba fotografija festivala Summer3p koja obuhvata slike i scene iz dnevnog programa Festivala, kreativnih radionica (koje su se bavile temama sporta i ekologije, te obuhvatale uzrast od 7 do 77 godina) i društveno angažovanih kampanja koje su za zadatak imale osvrt na probleme zaštite životne sredine i uspostavljanje nenasilne komunikacije kod mladih.
Izložba će biti upotpunjena projekcijom festivalskih fotografija i montiranih video materijala.

Ulaz na oba programa je slobodan.

Anti Shund Corporation Education 4 da Nation
www.summer3p.org
www.facebook.com/summer3p