Izložba radova “Medijalinih” polaznika

Share


U sredu, 26. decembra 2012. godine u Art bioskopu “Aleksandar Lifka” otvorena je izložba polaznika Likovne radionice “Medijala”. Radi se o selekciji radova srednjoškolaca koji su protekla tri meseca vredno radili uz mentorsku podršku likovnog pedagoga i slikara Gorana Vuletića, nalazeći se jednom nedeljno u ateljeu Studija “Medijala”. Mladi autori su: Dezire Tilinger, Nemanja Obradović, Maja Babić, Marija Đurović, Nikoleta Bubulj, Hornyák Heléna, Egyedi Emese i Miloš Bibić.

Umetnički studio “Medijala” već 13 godina okuplja mlade oko zajedničkih umetničkih akcija i projekata. Radionice su prilagođene uzrastu i interesovanju učesnika. Tokom tromesečnog rada učesnici su imali interaktivni odnos sa instruktorom i ostalim radioničarima. Svaka interakcija predstavlja različite izazove i mogućnosti, zahtevajući od učesnika da razviju široku paletu veština, od tradicionalnog crtanja i mešanja boja do eksperimentalnih formi i timskog rada.
Kreativne radionice su otvorene za sve mlade ljude, srednjoškolce i studente, koji žele da upoznaju svoje mogućnosti i talente, i da ih prikažu i pokažu (prvo sebi!) i drugima.
Radionice su besplatne i odvijaju se na srpskom i mađarskom jeziku. Po završetku svakog ciklusa organizuje se izložba radova polaznika radionice.
Pokrovitelj radionice je Fondacija “Danilo Kiš” Subotica.
Posetite “Medijalinu” izložbu tokom decembra i januara meseca u Art bioskopu “Lifka”!


MsoNormal