ART kvART 4

Share


Volonterski kultur klub Fondacije „Danilo Kiš“ poziva sve sugrađane da posete celodnevnu prodajnu izložbu umetničkih rukotvorina Art kvART 4, koja će biti održana u petak, 31. maja 2013. godine u Parku Ferenca Rajhla od 10 pa sve do 20 časova.

Mnogi izlagači već tradicionalno učestvuju na ovoj izložbi, dok će pojedinim kreativcima ovogodišnja prodajna izložba biti prvo predstavljanje subotičkoj publici. Prodajna izložba je namenjena svima koji na ovaj način žele da predstave svoje radove. U ponudi će se naći: nakit, predmeti nastali tehnikom pustovanja, slike, ukrasne kutije, originalne jastučnice, torbice, grnčarija,  kao i unikatne majice. Ovo je prilika za mlade neafirmisane subotičke umetnike i kreativce da izlože svoje autentične umetničke i primenjene radove i tako promovišu, a naposletku i prodaju svoja dela.
Na javni poziv,  koji je bio raspisan, do 27. maja 2013. godine, odazvalo se 18 izlagača iz Subotice i okoline. U slučaju kiše Art kvart će biti preseljen u Omladinski klub “Skladište”(u zgradi Jadran).

Nadajući se lepom vremenu, očekujemo sve zainteresovane!