ISKUSI VOLONTERIZAM U 2014-TOJ!

Share


Imaš li između 16 i 35 godina? Želiš li da upoznaš nove mlade ljude i sa njima učestvuješ u kreiranju kulturne stvarnosti Grada? Da se družiš i putuješ? Hoćeš li da saznaš šta se sve krije iza nekog kreativnog procesa i otkriješ kako funkcionišu kulturne ustanove našeg grada? Imaš li ideje koje bi želeo/la da sprovedeš u delo?

Da li si spreman/a da odvojiš nekoliko sati nedeljno u neprofitnoj  aktivnosti kojom ćeš doprineti dobrobiti svoje zajednice ili celog društva a da pritom radiš na sebi,  učiš i skupljaš nova iskustva? Ako su te ova pitanja zainteresovala, onda ti predlažemo da se priključiš  Volonterskom kultur klubu Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš“!

Volonterski kultur klub postoji već više od tri godine i okuplja mlade, vredne, preduzimljive i odgovorne ljude koji se okupljaju jednom sedmično u „Skladištu“ i osmišljavaju svoje programe. Cilj Fondacije je da ove mlade pojedince uključi što više u gradske kulturne tokove i pruži im neophodnu podršku u ostvarivanju njihovih inicijativa.

Volontiranje je moguće kroz rad u nekoj od kulturnih institucija Grada za koju se volonter samostalno odlučuje kao i kroz aktivno učestvovanje u formiranju volonterskog kulturnog programa.

Zainteresovani pojedinci mogu da se prijave svakog radnog dana od 9 do 14 časova u prostorijama Omladinskog kluba “Skladište“ (Park Ferenca Rajhla 12a, polusprat kod Dečjeg pozorišta) gde mogu da se informišu usmeno. Nakon upoznavanja  volontera sa njegovim pravima i obavezama kao člana Volonterskog kultur kluba, on počinje da se sve više uključuje u rad Kluba.

Volontiraj i pridruži se odabranoj ekipi vrednih i pozitivnih ljudi! Vidimo se!