10. april, 19.30 - KLUB PUTNIKA

Share


Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" otvara svoja vrata i poziva te da se priključiš  i postaneš njegov(a) član(ica).

Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" okuplja svetske putnike i putnice, turiste i avanturiste i one koji to tek treba da postanu. Zanimljive priče sa putovanja, korisni saveti kako putovati lako, brzo i povoljno, inspiracija za neka nova putovanja, razmena iskustva, upoznavanje sa kolegama putnicima...

Jednom mesečno, u Omladinskom klubu "Skladište", na neformalnim okupljanjima Kluba putnika razmenjivaće se priče i fotografije, recepti i prospekti, linkovi i kontakti, saveti i sve korisne i zabavne informacije vezane za nepredvidivi svet putovanja. Održavaće se degustacije i prezentacije pojedinih zemalja i egzotičnih destinacija, razmenjivaće se autostoperski i ostali vodiči, čuće se muzika inspirisana putovanjima, a imaćete priliku i da se informišete i naučite o kulturama koje vas zanimaju i privlače.

Uz podršku Fondacije "Danilo Kiš", a u okviru ciklusa "Kulture sveta u Skladištu", posetioci Kluba putnika moći će da pozovu i odaberu gostujuće predavače, kao i da predlože zemlje koje bi voleli bolje da upoznaju.

Klub vodi i animira Igor Mijić, student geografije, putnik i avanturista.

Prvi sastanak Kluba putnika održao se u četvrtak, 10. aprila 2014. godine, sa početkom u 19.30 sati. Na prvom sastanku pored predstavljanja voditelja i prvih članova Kluba, čule su se priče sa putovanja, te planiranje tematike budućih sastanaka.

Učešće je besplatno.


Foto: Danijel Bibić