11.05. - KLUB PUTNIKA 19.30

Share


Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" otvara svoja vrata i poziva te da se priključiš i postaneš njegov(a) član(ica).
Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" okuplja svetske putnike i putnice, turiste i avanturiste i one koji to tek treba da postanu. Zanimljive priče sa putovanja, korisni saveti kako putovati lako, brzo i povoljno, inspiracija za neka nova putovanja, razmena iskustva, upoznavanje sa kolegama putnicima...

Dva puta mesečno, u Omladinskom klubu "Skladište", na neformalnim okupljanjima Kluba putnika razmenjuju se priče i fotografije, recepti i prospekti, linkovi i kontakti, saveti i sve korisne i zabavne informacije vezane za nepredvidivi svet putovanja. Održavaće se degustacije i prezentacije pojedinih zemalja i egzotičnih destinacija, razmenjivaće se autostoperski i ostali vodiči, čuće se muzika inspirisana putovanjima, a imaćete priliku i da se informišete i naučite o kulturama koje vas zanimaju i privlače.
Uz podršku Fondacije "Danilo Kiš", a u okviru ciklusa "Kulture sveta u Skladištu", posetioci Kluba putnika moći će da pozovu i odaberu gostujuće predavače, kao i da predlože zemlje koje bi voleli bolje da upoznaju.
Klub vodi i animira Igor Mijić, student geografije, putnik i avanturista.  Na ovom sastanku raymenjivaće se iskustva putovanja u Francusku.
Sastanak Kluba putnika održao se u nedelju, 11. maja 2014. godine, sa početkom u 19.30 sati.
Učešće je besplatno. 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.