29. jul, 18h - RADIONICA: LETNJE PARKIRANJE

Share


Da li želiš da se igraš? Da upoznaš nove drugare/ice? Da ispuniš jedno letnje popodne smehom, igrom i pozitivnom energijom? Da nađeš super ekipu za druženje i poneku akciju? Ako su tvoji odgovori na sva pitanja "da", onda se parkiraj sa nama!

U okviru ciklusa VRŠNJAČKE EDUKACIJE: POKAŽI ŠTA ZNAŠ! u organizaciji Fondacije "Danilo Kiš" sa radom kreće radionica pod nazivom LETNJE PARKIRANJE,  koju će voditi subotički gimnazijalac Pavle Menalo, dugogodišnji član Volonterskog kultur kluba Fondacije i učesnik brojnih radionica.
Prva radionica će se održati u utorak, 29. jula 2014. godine, u Parku Ferenca Rajhla, sa početkom u 18 časova. 
Cilj pokretanja ciklusa vršnjačke edukacije je da se mladima pruži prilika da međusobno razmene znanja i veštine, te da se oprobaju kao lideri. Radionica LETNJE PARKIRANJE je zamišljena da bude zabavna, da nam pomogne da razvijemo društvene veštine i da lakše komuniciramo jedni sa drugima. U zelenoj gradskoj oazi Parka Ferenca Rajhla ćemo se međusobno predstaviti i upoznati kroz zanimljive igrice i enerdžajzere. A kako radionica bude odmicala, kroz različite kreativne zadatke razmenićemo očekivanja i interesovanja i posvetiti se osmišljavanju i organizaciji akcije koje bi nama bili interesantne, kao i našim vršnjacima kao budućoj publici i/ili učesnicima naših akcija.
U slučaju kiše selimo se u Omladinski klub "Skladište".
Na radionicu se mogu prijaviti mladi od 15 do 25 godina. Ako bi neko  ko je nešto mlađi ili pak stariji od ovog uzrasta ipak jaaaako želeo da učestvuje, može. :)
Učešće na radionici je besplatno.