28. MAJ, 19.30 - KLUB PUTNIKA: TAJLAND

Share


PUTOPISI SA TAJLANDA - PRIRODA, MEDITACIJA I BANGKOK

U maju Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" vodi nas u Tajland, zemlju osmeha, sjajne hrane, neverovatne prirode i bogate kulture. Nemanja Mutić nam je uz fotografije, video zapise i priču dočarao Tajland. Nemanja nam je pripovedao  o tome kako je prolazio kroz džungle i pusta ostrva, doživeo desetodnevni kamp meditacije ćutanja, snalazio se po urbanom Bangkoku, i još mnogo toga.

Gost predavač Kluba putnika Nemanja Mutić je diplomirani turizmolog, stručni saradnik Srednje ekonomske škole u Subotici, predavač na radionicama i obukama na temu turizma i višegodišnji turistički vodič. Nemanja je živeo i radio u zemljama Evrope, Azije i Afrike. Zaljubljenik je u avanture i promoter neklasičnih (masovnih) putovanja.

Voditelj i animator Kluba putnika je Igor Mijić, student geografije, putnik i avanturista iz Subotice.

Susret avanturista i ljubitelja putovanja održan je u četvrtak, 28. maja 2015. godine sa početkom u 19.30 časova u Omladinskom klubu "Skladište".

Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" okuplja svetske putnike i putnice, turiste i avanturiste i one koji to tek treba da postanu. Zanimljive priče sa putovanja, korisni saveti kako putovati lako, brzo i povoljno, inspiracija za neka nova putovanja, razmena iskustva, upoznavanje sa kolegama putnicima...

U Omladinskom klubu "Skladište", na neformalnim okupljanjima "Kluba putnika" razmenjuju se priče i fotografije, recepti i prospekti, linkovi i kontakti, saveti i sve korisne i zabavne informacije vezane za nepredvidivi svet putovanja. Održavaju se degustacije i prezentacije pojedinih zemalja i egzotičnih destinacija, razmenjuju se autostoperski i ostali vodiči, čuje se muzika inspirisana putovanjima, a imate priliku i da se informišete i naučite o kulturama koje vas zanimaju i privlače.

Ulaz je slobodan.