Pokaži šta znaš: Radionica slobodnog plesa IV

Share


I ovog leta u okviru Ciklusa vršnjačke edukacije "Pokaži šta znaš", u okviru kog vršnjaci razmenjuju znanja i veštine i, družeći se, uče jedni od drugih, Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš" organizuje Radionicu slobodnog plesa.

Filozofija pokreta je mudrost tela, koja za sobom povlači potrebu samospoznaje, samopotvrde i samodefinisanja. Ples je čovekova iskonska potreba za slobodom i samoizražavanjem.

U utorak, 9. avgusta 2016. godine sa početkom u 19 časova u Omladinskom klubu "Skladište" održan je peti susret LETNJE RADIONICE SLOBODNOG PLESA .

Radionica je namenjena svima, bez obzira na godine, koji osećaju da su spremni da se upuste u avanturu otkrivanja i oslobađanja svoje kreativnosti i stvaralačke energije kroz pokret i ples. Nakon kratkog upoznavanja sa istorijom i značajem baleta, radioničari će biti upoznati sa osnovama improvizacije. Za radionicu je potrebna lagana i komotna odeća i plesaćemo bosi. Ukoliko radioničari pokažu želju, radionica će se razvijati i održavati više puta.

Prijave na mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili putem telefona 024/ 523-566.

Dezire Tilinger je rođena 14. maja 1995. godine u Subotici. Studentkinja je na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Plesom se bavi od petnaeste godine. Iza sebe ima veliki broj nagrada, ali posebno ističe prvo mesto na državnom prvenstvu, nagradu "Most entertaining" i peto mesto na Svetskom prvenstvu u grupnoj koreografiji u Poreču. Igrala je u plesnoj predstavi "Kada bi Dunav progovorio" sa kojom je nastupila i u Beču. Dezire se bavi slikarstvom, bila je polaznica Umetničke radionice "Medijala".

Učešće na radionici je besplatno.