24. NOVEMBAR, 19.30 - KLUB PUTNIKA: JUŽNA KOREJA

Share


U novembru Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" poveo nas je u Južnu Koreju. Pričama o glavnom gradu Seulu i turističkoj atrakciji, etno selu “Folk Village” Larisa Inić nas je vodila kroz tradicionalnu i modernu Južnu Koreju. Larisa nam je predstavila južnokorejsko društvo kroz priče o načinu života, Gangamu, odnosu prema ženama, imigrantima, ali i o kozmetici, šopingu, kafeima.

Klub putnika je održan u četvrtak, 24. novembra 2016. godine sa početkom u 19.30 sati u Omladinskom klubu "Skladište" Fondacije “Danilo Kiš”.

 

Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" okuplja svetske putnike i putnice, turiste i avanturiste i one koji to tek treba da postanu. Zanimljive priče sa putovanja, korisni saveti kako putovati lako, brzo i povoljno, inspiracija za neka nova putovanja, razmena iskustva, upoznavanje sa kolegama putnicima...

U Omladinskom klubu "Skladište", na neformalnim okupljanjima "Kluba putnika" razmenjuju se priče i fotografije, saveti i sve korisne i zabavne informacije vezane za nepredvidivi svet putovanja. Održavaju se prezentacije pojedinih zemalja i egzotičnih destinacija, a imate priliku i da se informišete i naučite o kulturama koje vas zanimaju i privlače.

Uz podršku Fondacije "Danilo Kiš", a u okviru ciklusa "Kulture sveta u Skladištu", posetioci Kluba putnika mogu da pozovu i odaberu gostujuće predavače, kao i da predlože zemlje koje bi voleli bolje da upoznaju.