10. februar, 20h: Mladi istraživači u Skladištu

Share


Ako sanjaš da budeš biolog, botaničar, astronom, fotograf, ekolog, etnolog, ako želiš da naučiš da postaviš svoj šator,  preživiš u prirodi , da prepoznaš biljke i upoznaš životinje, priključi se Mladim istraživačima! Dođi i obiđi planinu, pomiriši livadu, uživaj, druži se, nauči i poduči, zamesi svoj hleb, zagrli prirodu i pusti da ona zagrli tebe, baci pogled do Meseca i nazad, proputuj i zabeleži nezaboravne trenutke svog detinjstva. Budi dobar, budi smeo, nauči da čuvaš svet oko sebe, prihvati razlike, ispitaj, otkrij, budi ISTRAŽIVAČ!


Prvi ovogodišnji susret Mladih istraživača održan je u Omladinskom klubu “Skladište” u petak, 10. februara 2017. godine sa početkom u 20 časova.

Dobrodošli su učenici viših razreda osnovnih škola kao i srednjoškolci. Na prvom sastanku je poželjno prisustvo roditelja jer je tema sastanka upoznavanje sa radom društva kao i predstojeća akcija u trajanju od 5 dana od 15. do 20. februara 2017. godine.


Mladi istraživači su nestranačko, nevladino i neprofitno udruženje građana, koje za svoj cilj ima promovisanje i popularizaciju naučno-istraživackog rada i stvaralaštva među mladima.  

Tokom godine organizuju se akcije sa Mladim istraživačima iz cele Srbije. Smeštaj  se prilagođava godišnjem dobu, obroci se obezbeđuju od prikupljenih sredstava.

Više informacija možete dobiti putem sledećih brojeva telefona:  523-566 ili 064/571-26-83.