25. april, 19.30 - BELDOCS ECHO: VOLI VAS VAŠA SEXYMAJA

Share


Fondacija “Danilo Kiš” u saradnji sa Festivalom dokumentarnog filma "Beldocs" organizuje projekcije filmova iz selekcije ovog festivala 2016. godine.

Treći u ciklusu filmova koji će biti prikazan je "Voli vas vaša Sexymaja" koji će ljubitelji dokumentarnog filma moći da pogledaju u Omladinskom klubu "Skladište" u utorak, 25. aprila 2017. godine sa početkom u 19.30 sati.

Ulaz je slobodan.

U leto 2005. godine na domaćim društvenim mrežama pojavila se senzacija u vidu bloga pod naslovom “Maja u javnoj kući”. Autorka ovog bloga čiji je nadimak bio “sexymaja” predstavila se kao devojka iz Beograda koja se tek upustila u vode prostitucije. Ona je vrlo brzo postala jedan od najpopularnih likova na mreži, zabavljajući brojnu čitalačku publiku duhovitim i provokativnim opisima klijenata sa kojima se sretala. Ipak, posle njenog tajanstvenog nestanka sa scene pojavile su se sumnje u pravi identitet ove osobe. Blog zajednica upire prstom na pisca iz senke, koji je navodno bio odgovoran za čitavu ujdurmu. On to i priznaje, ali bez mnogo oklevanja upućuje nas na svoju inspiraciju – devojku koja je sve to zaista proživela.

Režija: Ivan Mandić
Producent: Ivan Mandić
Montaža: Vladimir Radovanović
Direktor fotografije: Dalibor Tonković
Dizajn zvuka: Bojan Palikuća

https://youtu.be/6QNIurzjTIo