25. april, 10h - Ko su „Novi lideri“ Subotice?

Share


„Novi lideri“ je projekat studentske organizacije AIESEC koji se realizuje od 2006.godine. Sastoji se iz jednodnevnih konferencija širom gradova Srbije i završne konferencije u Beogradu.

Jednodnevna konferencija održana je 25. aprila 2017. gpdine u prostorijama Fondacije za omladinsku kulturu Danilo Kiš sa početkom u 10h.

Cilj projekta je da mlade širom Srbije podstakne da postanu aktivni članovi društva i utiču na pozitivne promene u svom okruženju. „Ideja. Inicijativa. Inspiracija.“  je slogan koji opisuje put razvoja jednog lidera. Ideja je početak samog razvoja, inicijativa je neophodna da bi došlo do pozitivne promene, a inspiracija je ono što jedan lider ostavlja drugima kao podsticaj.
Ove godine bavimo se pitanjem omladinskog aktivizma i postavljamo pitanje: “Zašto čekaš druge? Samo zvezde padaju sa neba.”

U Subotici će nam se predstaviti mladi preduzetnici, lideri koji su uradili stvari kojima su pokrenuli svoje okruženje. Oni će nam ukratko predstaviti svoje uspešne priče i potruditi se da otklone sve dileme koje mladi imaju kada krenu da razmišljaju o rešenju nekog problema.
Pored sjajnih govornika, imaćemo priliku i da čujemo nešto više o socijalnom preduzentištvu i biće organizovana radionica.

Realizaciju ove konferencije pomogli su naši prijatelji iz Kancelarije za mlade Grada Subotice. Oni su prepoznali vrednost ove konferencije kao vid neformalnog obrazovanja i značaj podrške mladima.

Konferencija je namenjena srednjoškolcima treće i četvrte godine, studentima, i svim proaktivnim mladima do 30 godina starosti.
Više informacija možete pronaći na sajtu: http://www.newleaders.org.rs/. Za konferenciju se možete prijaviti popunjavanjem prijave OVDE. Ostale aktivnosti možete pratiti putem fejsbuk stranice “New Leaders Conference”.

Mima Kovačević
Agenda menadžer Novih Lidera
AIESEC Srbija
Kneza Miloša 47
Mob: 064.53.82.193
E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli